Velkommen til Toreby Sundby Gymnastikforening

Opdateret: 10/12 -2021

COVID 19: Vi følger gældende retningslinjer fra myndighederne for foreningslivet.

Seneste anbefalinger pr 26/11-2021 fra DIF kan ses her 

https://www.dif.dk/nyheder/2021/11/nye-corona-anbefalinger-til-idraetsforeninger?fbclid=IwAR1Mgtun_QFV0o4tR5fakZq-rrU2NBsJcbrV8WoruyaLQRk3n2DrP1MRpSw

https://www.dif.dk/corona-rad-og-vejleding-i-idraetten 

 

  Husk at klikke på den idrætsgren oppe i øverste fane, som du gerne vil tilmelde dig hold i, før du opretter profil. Har du brug for hjælp til tilmelding, så start med at se vejledningen ved at klikke HER 

Praktisk info:

Du kan læse meget mere om de enkelte afdelinger og hold ved at klikke ind på sportsgrenen øverst på siden.
Klik derefter på tilmelding, og på de enkelte hold for at læse holdbeskrivelserne. I holdbeskrivelserne kan du se aldersgruppe, hvad træningen favner, hvilket udstyr du selv skal sørge for at medbringe, tid / sted for træningen, og hvem der er træner / instruktør. På fanen instruktører eller trænere kan du finde kontakt oplysninger til de fleste trænere /instruktører.

Har du spørgsmål vedr. den enkelte idræt, så kontakt følgende:

Gymnastikudvalget                                gymnastik@tsg-toreby.dk
Volleyball Jens Jochumsen                   volleyball@tsg-toreby.dk
Floorball Freddie Fog Frederiksen        floorball@tsg-toreby.dk
Badminton Dorte Fabricius                    badminton@tsg-toreby.dk

Bestyrelsen Dorte Fabricius                  formand@tsg-toreby.dk

Kassereren Tim Sørensen                    kasserer@tsg-toreby.dk 

                                                        

Årsmøde 2021 i en fantastisk ude kulisse på en skøn lidt kølig forårsaften. Vinden lagde sig, solen skinnede og fuglene i #labyrintLollandFalster holdt os fløjtende med selskab. En dejlig aften med stærke frivillige kræfter og engagerede medlemmer. Tak for fremmødet og nysgerrigheden på TSG, så giver det mening at forberede og aflægge beretninger. Regnskabet viser heldigvis, at vi holder skindet på næsten. De foreslåede vedtægtsændringer, som har til mål at give lidt større fleksibilitet fremadrettet blev besluttet.

Valget til den nye bestyrelse blev gennemført og kabalen gik på befriende vis op. Mange bekymringer og søvnløse nætter kunne pakkes væk. Nye motiverede bestyrelsesmedlemmer og suppleant blev budt velkommen, afgående bestyrelsesmedlemmer blev påskønnet for indsatsen og en lille forårsblomst flankeret af en lækker rosé blev overrakt som tak til revisoren og dirigenten.

Ved et efterfølgende konstituerende møde d. 22/4-2021 lykkedes det at konstituere den nye bestyrelse, et stærkt team er nu sat og forude venter et spændende år.

Formand: Dorte Fabricius
Næstformand: Cindie Holm Kaare
Kasserer: Tim Sørensen
Sekretær: Chris Huelle
Kirsten Due Rasmussen
Kenni Christensen
Henriette Romanski
Suppleant: Katja Edlund Starzynski

Se TSG's vedtægter HER

Planen er, at vi forhåbentlig vender Covid 19 ryggen og i stedet byder velkommen til masser af sportslige og sociale oplevelser både ude og inde, som dels kan styrke og udvikle os alle hver især, og dels kan styrke og udvikle fællesskaberne på kryds og tværs af idrætter, hold, alder og køn.

Vi ses derude ??    

Medlemsfordele og støttemuligheder: 

            Læs mere HER                   Læs mere HER

               Er du nysgerrig på seneste nyt, så følg med på foreningens facebook side her https://www.facebook.com/tsgtoreby

:-)
 
                                                                                                 
 

 Privatlivspolitik:

TSG har udarbejdet en PRIVATLIVSPOLITIK som led i den nye persondataforordning, som trådte i kraft d. 25. maj 2018. I PRIVATLIVSPOLITIKKEN kan du læse mere om, hvordan dine personoplysninger opbevares og behandles. Link til PRIVATLIVSPOLITIKKEN er på dette aktive LINK
 
                   
 

Om TSG: 

TSG er en sportsforening, hvor fællesskabet og de gode sunde oplevelser er i fokus. Foreningen TSG blev skabt af lokale ildsjæle i 1907 og har altså eksisteret i over 100 år. TSG er hjemmehørende i Toreby på Lolland. Formålet er i dag stadig

      "at skabe en legemlig og åndelig sund befolkning gennem idræt og mødevirksomhed". 
 
Vi tilbyder badminton, gymnastik, volleyball og floorball på mange hold og niveauer.
TSG tilbyder disse sportsgrene i en række haller og gymnastiksale på Lolland og Falster, så måske vi har noget i nærheden af dig?  
 
TSG er en forening, der arbejder hårdt for dig, sporten og lokalområdet. Vi har en masse ildsjæle, som støtter op om TSGs mål, så vi fortsat kan tilbyde landets populære idrætsgrene på Lolland-Falster. Samtidig giver vi dig muligheden for at deltage i lokale events og sportslige events. TSG er til for mennesker drevet af ildsjæle, der sætter kammeratligt og sportsligt samvær på og udenfor banen på dagsordenen.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om foreningen, er du meget velkommen til at kontakte foreningens bestyrelse.

 
 
          

Vores sponsorer